Barcardi

Onze sterke dranken zijn voortreffelijk vervaardigd met een lange traditie en grote trots. En als familiebedrijf van de 7e generatie is ons bedrijf altijd meer geweest dan alleen vloeistoffen of flessen.

Al meer dan 161 jaar zijn we er trots op een katalysator voor verbinding te zijn. Wij geloven dat het ons doel is om rituelen uit het echte leven op gang te brengen om mensen samen te brengen voor belangrijke momenten in viering, gesprek en contemplatie. Of het nu gaat om een ​​feestelijke toast, een reünie van oude vrienden, een geïmproviseerd aperitief na het werk, af en toe een avondje uit, of een epische bijeenkomst van gemeenschappen die verbonden zijn door film, muziek, kunst of sport.

Het ontmoeten van nieuwe en oude vrienden is niet triviaal, het is essentieel voor ons welzijn en speelt een cruciale rol in een goed geleefd en evenwichtig leven. We maken onze voortreffelijke sterke dranken als middelpunt van deze real-life momenten.

We moedigen mensen aan om met elkaar in contact te komen onder het genot van één zorgvuldig vervaardigd, voortreffelijk drankje tegelijk, waarbij we op verantwoorde wijze van elke slok genieten.

De volgende flessen nemen we mee naar whisky by the sea:

Dewar’sSmooth Range 8 yCaribbean
Japanese 
Portuguese 
French 
Core Range12 year
15 year
18 year
25 year
Double double21 year
27 year
32 year
Aberfeldy12 year
16 year
21 year
Craigellachie 13 year
17 year
The Deveron 10 year
12 year
18 year
Royal Brackl     12 year
18 year
Barcardi RumQuatro
Ocho
Diez
Spized tropical